Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Αμπντούν: Τα στημένα ματς έχουν γίνει συνήθεια στο ποδόσφαιρο

Για τις εμπειρίες που απέκτησε παίζοντας ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα ο Τζαμέλ Αμπντούν, σημειώνοντας ότι η χειραγώγηση αγώνων έχει γίνει συνήθεια στο ποδόσφαιρο.
«Στην Καβάλα βρήκα έναν πρόεδρο που με εκτιμούσε και έπαιξα καλό ποδόσφαιρο, όταν κάποιος σε πληρώνει και σε στηρίζει οφείλεις να είσαι σοβαρός και να βοηθάς την ομάδα σου. Είχαμε αρκετούς Γάλλους ποδοσφαιριστές και άλλους που ήδη γνώριζα, τερματίσαμε 7οι στο πρωτάθλημα αλλά ο σύλλογος υποβιβάστηκε λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Koriopolis.
Δεν ήταν εύκολο αυτό για τους αθλητές, εγώ ήμουν στο Παρίσι όταν έμαθα τα νέα, έκανα αρχικά υπομονή αλλά στη συνέχεια υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Τα «στημένα» παιχνίδια έχουν γίνει πλέον κάτι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο, πάντως μέχρι και σήμερα δεν έχει αποδειχθεί ακόμα οριστικά κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν είχαμε κάποια εμπλοκή και κανένας δεν ρώτησε την άποψή μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός στην footballski.fr όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Μάκη Ψωμιάδη όταν αγωνιζόταν στην Καβάλα και το Koriopolis.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα