Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

«Μπορεί να ανέβουν και χωρίς μπαράζ Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη»

Το νέο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, μίλησε στον «Arena 89,4» για το θέμα των δευτεραθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής, αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέας ομάδας από τον Ηρακλή.
«Εάν δεν έχει διαγραφεί από τα μητρώα της οικείας Ένωσης (ΕΠΣΜ), το ΑΦΜ του Γ.Σ. Ηρακλή, του παλιού Ηρακλή δηλαδή, όχι της ΑΕ Ποντίων, τότε σύμφωνα με το νέο Νόμο από τον οποίο ευνοήθηκε η Παναχαϊκή, μπορεί να δημιουργήσει νέα ομάδα για να πάρει μέρος στην αμέσως κατώτερη κατηγορία των επαγγελματικών, δηλαδή στη Γ΄ εθνική και εφόσον ανεβεί κατηγορία, να δημιουργήσει και νέα ΠΑΕ με νέο ΑΦΜ, χωρίς χρέη».
«Για τις δευτεραθλήτριες της Γ εθνικής, πιστεύω ότι άνοιξε μόνο μία θέση, αυτή που θα κερδίσει ο νικητής του μπαράζ μεταξύ Δόξας Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκη και από κει και πέρα, εάν αποφασιστεί να μην παίξουν οι 9 ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια ή να μην αγωνιστούν στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής του Παπαθανασάκη και ο Αχαρναϊκός , τότε μπορεί να μην γίνει και μπαράζ και να ανεβούν και οι δυο απευθείας. Υπάρχει μια απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ. ότι όποια ομάδα δεν πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, να μπορεί να παίξει με περιορισμούς, δηλαδή με παίκτες κάτω των 23 ετών και όλα αυτά που είναι γνωστά. Τη Δευτέρα στο Δ.Σ. πιστεύω ότι θα μας έρθει πρόταση από τη FootballLeague και από τον ΠΣΑΠ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα