Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Απορρίφθηκε η έφεση των Χανιών που υποβιβάζονται οριστικά, σώθηκε η Καλλιθέα

Σε κατηγορία μικρότερη της Football League θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν τα Χανιά, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την Τρίτη (8/8), την έφεση που είχαν κάνει.
Ο ΑΟΧ αγωνιστικά σώθηκε, όμως του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή ποινή 33 βαθμών διότι έπαιξε για 11 αγώνες χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να δικαιωθούν ούτε στην Εφέσεων, ούτε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ως τούτου υποβιβάζονται στη Football League 2.
Η επόμενη ημέρα της ομάδας είναι αβέβαιη, ωστόσο ο Ερασιτέχνης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον Κισσαμικό. Σημειώνεται ότι τη θέση του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα της Football League παίρνει η Καλλιθέα.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση με την 85/2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά κατά της υπ’ αριθμόν 43/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (απόρριψη έφεσης της ΠΑΕ κατά της υπ’ αριθμόν 233/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο. της Football League)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα