Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Aπορρίφθηκε η προσφυγή της Χαλκίδας, αναμένονται νέες προσφυγές!

To Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της Χαλκίδας η οποία ζητούσε να πάρει μέρος σε αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Football League ως δευτεραθλήτρια του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Το διατακτικό της απόφασης αναφέρει: “Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 96/12-9-2017 απόφασή του κατήργησε τη δίκη που ανοίχτηκε με την 26387/11-9-2017 αίτηση αναστολής του σωματείου ΑΟ Χαλκίς και με την υπ’ αριθμ. 97/12-9-2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς κατά της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ”.
Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 11/9 πως τις δύο θέσεις που έμειναν κενές στη Football League (Αγροτικός Αστέρας, Ηρακλής) θα αναπληρώσουν η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης, ματαιώνοντας το μεταξύ τους μπαράζ στο οποίο είχαν δηλώσει εμπρόθεσμα και σύννομα συμμετοχή.
Επομένως οι δύο αυτές ομάδες επειδή εν αντιθέσει με τη Χαλκίδα και τον Ιωνικό κατέθεσαν το παράβολο των 300.000 ευρώ για συμμετοχή σε αγώνες μπαράζ θα ανέβουν στη Football League.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προσφυγές στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα