Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Άρης:"Δεν υπάρχει ενδιαφέρον Γερμανών, δεν ασχολούμαστε με...βερμούδες!"

Την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης προκάλεσε η ανάρτηση του Αντώνη Ζαμπέτα περί ύπαρξης ενδιαφέροντος Γερμανών για την ομάδα.
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να κανονίσει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
«Καλησπέρα στον κόσμο του ΆΡΗ. Η προσπάθεια μου να βρω επενδυτή πιστεύω πως είναι γνωστή.
Έχω ετοιμάσει σε συνεργασία με οικονομοτεχνικό ένα Businessplan 78 σελίδων με πλήρη οικονομική ανάλυση για το τι χρειάζεται ο ΆΡΗΣ για να ξαναγίνει ΑΡΗΣ. Στην προσπάθεια μου αυτή, συνεργάτες στην Γερμανία κατάλαβαν πολύ καλά τι σημαίνει ΑΡΗΣ ποια είναι η προοπτική και οι δυνατότητες και συμφώνησαν να ασχοληθούν.
Έχουν στείλει στην ΠΑΕ 2 επιστολές και μετά και από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Καρυπιδη κανονίστηκε να γίνει ένα ραντεβού πρώτης γνωριμίας. Αυτό κλείστηκε τελικά το Σάββατο για Δευτέρα στην Βέροια. Έτσι κλείσαμε γιατί και εγώ ήμουν στο εξωτερικό 4 άνθρωποι μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος του επενδυτή τα εισιτήρια Κυριακή για Θεσσαλονίκη.
Δύο ώρες μετά ήρθε πρόταση αλλαγής του ραντεβού για Αθήνα αλλά αυτό δεν ήταν πλέον εφικτό. Φτάσαμε όλοι Κυριακή απόγευμα Θεσσαλονίκη και αποφασίσαμε να πάμε στο γήπεδο να δούμε το φιλικό. Υπήρξε επαφή αλλά δεν άλλαξε κάτι και η συνάντηση ακυρώθηκε. Δυστυχώς χάθηκε άλλη μια ευκαιρία, αλλά δεν τελείωσε τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ΠΑΕ σχολίασε μέσω διαρροών το φημολογούμενο ενδιαφέρον, σημειώνοντας με νόημα: «Δεν σπαταλάμε χρόνο για ασόβαρες υποθέσεις με… βερμούδες. Καλύτερα να μην μιλήσουμε, γιατί κάποιοι θα εκτεθούν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα