Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Πού είναι τα δελτία του Ιωνικού οέο??

Σημαντικά έγγραφα αλλά και δελτία παικτών λείπουν από τον Ιωνικό. Η νέα διοίκηση, με επείγουσα ανακοίνωσή της την Τετάρτη (20/9), ζητά να παραδοθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αλλιώς θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες.
Μάλιστα, όπως τονίζει, το θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό, αφού αν δεν παραδοθούν άμεσα, μπαίνει σε κίνδυνο η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά: «Παρακαλείται ο κος Βανός Μανώλης και όποιος άλλος έχει στην κατοχή του έγγραφα της ομάδας και δελτία αθλητών του Ιωνικού να προσέλθει στα γραφεία της ομάδας έως το τέλος της εβδομάδας και να τα παραδώσει. Τα έγγραφα και τα δελτία είναι ιδιοκτησία της ομάδος και όχι του εκάστοτε υπαλλήλου ή παράγοντα για να παρακρατούνται στο σπίτι του.
Το θέμα είναι σημαντικό και σοβαρό και δεν αρμόζει σε μία ομάδα σαν τον Ιωνικό να απαξιώνεται κατά αυτόν τον τρόπο από ανθρώπους,  που μάλιστα  δήλωναν πως την αγαπούν. Θερμή λοιπόν παράκληση να παραδοθούν άμεσα καθώς η ομάδα με υπαιτιότητά τους δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα. Αν δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα θα προβούμε σε κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια προκειμένου να επιλυθεί».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα