Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

9χρονος έστειλε 5 λίρες σε ποδοσφαιριστή επειδή έπαιξε καλά!

Στις 21/10 η νεοφώτιστη στην Premier League, Huddersfield, έκανε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της επικρατώντας με 2-1 της Manchester United. Ο αγαπημένος παίκτης της κερκίδας της πόλης των 165.000 κατοίκων, ο Αυστραλός Aaron Mooy, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 28ο λεπτό.
Ενα πιτσιρικάς, ο 9χρονος οπαδός της Huddersfield Town, Adam, έκανε μια κίνηση γεμάτη αθωότητα, που μας θύμισε γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό. Ή μάλλον για ποιον λόγο θα έπρεπε να το αγαπάμε. Έστειλε ως δώρο 5 λίρες στον αγαπημένο του παίκτη σαν ανταμοιβή για την χαρά που το έδωσε.
Πως έγινε αυτό; Βρήκε αυτές τις 5 λίρες στο γήπεδο αλλά ο πατέρας του του είπε ότι δεν μπορούσε να τις κρατήσει. Και ο μικρός έστειλε ένα γράμμα στον πρόεδρο της ομάδας, Sean Jarvis, βάζοντας μέσα το χαρτονόμισμα με την μοναδική παράκληση να δοθεί στον Aaron Mooy.
Στο γράμμα έγραψε:
«Αγαπητέ Sean,
Ημουν στον αγώνα της Χάντερσφιλντ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Βρήκα ένα χαρτονόμισμα 5 λιρών στο γήπεδο και το έδωσα στο μπαμπά μου γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε κάτι που δεν είναι δικό μας.
Μπορείτε σας παρακαλώ να ζητήσετε από τον David Wagner (σ.σ. ο προπονητής) να το δώσει στον Aaron Mooy γιατί έπαιξε πολύ καλά και σκόραρε χθες.
Έχω βάλει τις πέντε λίρες στο φάκελο.
Ευχαριστώ».
Το γράμμα του μικρού έγινε viral. Και μάλλον ο μικρός θα πάρει μια μεγαλύτερη ανταμοιβή από τις 5 λίρες. Γιατί ο Aaron Mooy, που ενημερώθηκε για την ιστορία, είπε πως θέλει να τον συναντήσει.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα