Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Επίθεση Τσίπρα σε Μαρινάκη ,Αλαφούζο και Θέμο Αναστασιάδη!

Επίθεση με φωτογραφικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κατά την ομιλία του στη συζήτηση που αφορά στην επερώτηση 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.
Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στη συγγενική σχέση που συνδέει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτήρισε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως τον «κουμπάρο που περνάει το κατώφλι του εισαγγελέα πιο συχνά από το κατώφλι του σπιτιού του» και υποστήριξε ότι τα ΜΜΕ που ελέγχει κάνουν πόλεμο στην κυβέρνηση.
Από τα πυρά του Αλέξη Τσίπρα ωστόσο δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτήριζοντας τον «όψιμο φίλο του που ενώθηκαν για να χτυπάνε μανιωδώς την κυβέρνηση».
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο και για τον «κομιστή» φωτογραφίζοντας τον Θέμο Αναστασιάδη. «Επιτίθεται με κάθε τρόπο στην κυβέρνηση γιατί προσπαθεί να μην πληρώσει τις οφειλές του στην Εφορία όπως κάνουν όλοι οι Ελληνες. Εκβιάζει, συκοφαντεί, απειλεί κι όλα αυτά για να μην πληρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα