Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Φοβάται ο Οτζίτζα μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του, σκέφτεται να φύγει από Ελλάδα!

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα ο άσος του Ολυμπιακού, Βάντις Οτζίτζα, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του και μάλιστα οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι σκέφτεται μέχρι και να αλλάξει ομάδα διότι φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του!
«Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Nieuwsblad» και προσθέτει:
«Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος διότι δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι το οποίο σκέφτεται ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα