Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Κούγιας: «Έβαλα τα γέλια από οργή βλέποντας στημένα του Απόλλωνα Λάρισας...»

Κόντρα μεταξύ Αλέξη Κούγια και Απόλλωνα Λάρισας ξέσπασε την Τετάρτη (17/1), καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για όσα φέρεται να κατήγγειλε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης περί στημένων αγώνων στη Β Εθνική.
Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μίλησε και για τους νεοφώτιστους, λέγοντας μεταξύ άλλων στο Αθλητικό Μetropolis: «Έβαλα τα γέλια από οργή βλέποντας παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας. Μου έχει πει ενώπιον κόσμου ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, που τώρα έχει αποχωρήσει, ο Ανδρέας ο Λαμπρόπουλος, ότι έμπαιναν πρόσωπα μέσα στα αποδυτήρια και τους έλεγαν τι να κάνουν και τι σκορ να φέρνουν.
Ξέρω και ο Νιώπας τι κάνει τόσα χρόνια και πώς ο Αιγινιακός από τα τοπικά κόντεψε να ανεβεί Σούπερ Λιγκ. Το ίδιο και ο Ηρακλής Ψσχνών παλαιότερα, ο Θρασύβουλος ο Ακράτητος, ο Πανθρακικός, οι Εργοτέληδες. Έχουμε ζήσει τις ομάδες αυτές».
Αυτές οι αναφορές, λοιπόν, έφεραν την αντίδραση των «κυανόλευκων», που σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν τα εξής: «Η μεγάλη μας αγάπη για την πρώτη ομάδα της πόλης μας, την Α.Ε.Λ. δεν μας επιτρέπει να απαντήσουμε, έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε, στα όσα ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά δήλωσε για τον σύλλογο μας, ο μεγαλομέτοχος της “βυσσινί” ΠΑΕ, σε αθλητικό ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας, την Τετάρτη (17/1) το απόγευμα.
Ο Απόλλωνας παλεύει μόνο μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Όσο και αν ...κάποιοι προσπαθούν να “δηλητηριάσουν” τις ψυχές των φιλάθλων και δή της Λάρισας για εμάς, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πέφτουν συνεχώς στο κενό.
Θα έρθει μέρα που θα πληγωθούν και αυτοί που μας πλήγωσαν και τότε ίσως καταλάβουν πως είναι να πληγώνεις...”».
Από εκεί και πέρα, ο Αλ. Κούγιας είπε: «Ό,τι λέει ο Καλαϊτζίδης είναι αλήθεια. Προσωπικά δεν τον συμπαθώ. Ήταν ο μόνιμος προπονητής της Βέροιας. Με τα όργια του Αρβανιτίδη ο Καλαϊτζίδης είχε γίνει ο Μουρίνιο της κατηγορίας. Τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά και τον πιστεύω απόλυτα. Όταν έκανε τα ίδια η Βέροια δεν έλεγε τίποτα και έκανε τον προπονηταρά. Τώρα που έχει δική του ομάδα και ουσιαστικά είναι ιδιοκτήτης και πονάει η τσέπη του, καταλαβαίνει τι είναι να πονάς και οι άλλοι να σε κοροϊδεύουν. Ότ,ι λέει είναι η αλήθεια».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα