Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Μπέος: «Το 95-5 υπέρ του Ολυμπιακού της προηγούμενης 15ετίας έγινε 50-50 και το θεωρούν αδικία»

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο «Aθλητικό Metropolis 95,5 fm» αναφέρθηκε στα παράπονα που εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη διαιτησία μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και στη μάχη του τίτλου τονίζοντας πως το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν τραγική φιγούρα ο Μαρινάκης. Επειδή τον ξέρω, αν και έχω σταματήσει κάθε επαφή μαζί του, είναι άνθρωπος ηγέτης και ηγείται μιας μεγάλης ομάδας. Στους μεγάλους ηγέτες δεν χωράει κλάμα. Το είχα πει εδώ και τρεις μήνες πως θα γίνει μάχη μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός. Διότι δεν έχει ομάδα. Κάποια χρόνια έπαιζε μπάλα. Τα χρόνια που δεν έπαιζε μπάλα και άλλαζε τους προπονητές, πήγαινε το χαρτί και έλεγε βάλε τον Χ διαιτητή, τον Αρετόπουλο ή τον Βοσκάκη. Τώρα δεν μπορεί να γίνει αυτό. Το 95-5 της προηγούμενης 15ετίας έγινε 50-50 και το θεωρούν αδικία. Που τους αδίκησε ο διαιτητής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ; Είναι ντροπή.

Μέχρι πριν τρεις εβδομάδας ήταν τέσσερις ομάδες στην κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά. Είναι άξια συγχαρητηρίων η διοίκηση Γραμμένου. Επιτέλους, ο κόσμος πάει στο “σινεμά” χωρίς να ξέρει την κατάληξη του έργου. Τη μαθαίνει μέσα στο σινεμά. Το μόνο λάθος που έκανε ο Παπαπέτρου ήταν που δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Μποτία. Αλλά ακόμη και να έκανε 2-3 λάθη είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, πόσα λάθη κάνουν οι παίκτες; Οι διαιτητές δεν έχουν δικαίωμα για λάθη όταν αυτά δεν έχουν σκοπιμότητα; Δεν ντρέπονται λίγο; Στο πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα, που δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να σκεφτεί ότι κάτι άλλαξε και να επιστρέψει στο γήπεδο. Έπαιζαν με 200 άτομα, αφού ήξεραν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα βγει στην Ευρώπη και ποιος θα πέσει. Στην Τρίπολη πού αδικήθηκε ο Ολυμπιακός; Δεν έχετε ομάδα, κύριοι. Δεχτείτε το, δεν είναι κακό. Με το έτσι θέλω να πάρεις το Κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης. Αφήστε να το πάρει και ο Αστέρας, η Λαμία, η περιφέρεια, να χαρεί ο κόσμος.

Κι αν το αξίζει, και το πρωτάθλημα. Έχει καλύτερη ομάδα σήμερα ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ; Πώς θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα; Την Κυριακή θα χάσει και από τον Ατρόμητο. Το λέω από τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν αδικήθηκε στο Λάρισα – ΠΑΟΚ; Που δεν του έδωσαν καθαρό πέναλτι στο 0-1; Ανθρώπινο είναι. Έτσι το είδε διαιτητής. Από εκεί και πέρα, οι μεγάλοι άνδρες δεν κλαίνε. Έκανε λάθος σχεδιασμό ο Μαρινάκης.

Ας το πάρει πάνω του. Δε σημαίνει ότι θα παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Φτιάξε ομάδα να το πάρεις. Φέτος ατύχησες. Έκανες λάθος σχεδιασμό. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι καλύτεροι. Το είδαν πουθενά γραμμένο ότι θα παίρνουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα; Το ποδόσφαιρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Χαίρομαι γι’ αυτό που γίνεται φέτος».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα