Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Χαμός στην Τούμπα, καταγγελίες ότι ο Σαββίδης οπλοφορούσε,και απειλές στον Κομίνη του τύπου"είσαι νεκρός"!

Την οριστική διακοπή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ αποφάσισε ο Γιώργος Κομίνης, έπειτα από όσα έγιναν μετά το ακυρωθέν γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Βαρέλα, με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του Ιβάν Σαββίδη.

Από την ΑΕΚ κάνουν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργήθηκε ύστερα από την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο συνοδεία ανθρώπων ασφαλείας, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκαν μπαράζ φραστικών επιθέσεων και απειλών από τον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου του Βορρά», ενώ έχουν σταθεί και στο γεγονός πως οπλοφορούσε, γεγονός που έχει σοκάρει τους πάντες στα αποδυτήρια.



Για όλα τα παραπάνω ενημέρωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου τον Γιώργο Κομίνη, ενώ έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τον Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει στο γήπεδο οπλοφορώντας.

Παρουσία του διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑOΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ο Λυσσάνδρου ανέφερε την επίθεση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη, την απειλή του όπως υποστηρίζεται από τους Κιτρινόμαυρους προς τον διαιτητή Κομίνη («είσαι νεκρός»), αλλά και ότι μπήκε μέσα στο γήπεδο έχοντας όπλο, δείχνοντας στον ρέφερι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα