Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Μια… ενδεκάδα ένοχοι στο «Koriopolis»!Μπέος, Κομπότης, Μποροβήλος τα πιο τρανταχτά ονόματα.

Την Τετάρτη (28/2) βγήκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η τελική ετυμηγορία για τους κατηγορούμενους του σκανδάλου των στημένων αγώνων του 2011 Koriopolis», με έντεκα από τους δεκαπέντε να κρίνονται ένοχοι.
Ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα στα παιχνίδια Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/2011) και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση, όπως και ο Γιάννης Κομπότης για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλιούπολης-Λεβαδειακός 2-4 (2010-11).
Επίσης ένοχος ο Γιώργος Τσακογιάννης για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος κατ' εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα), για δωροδοκία-δωροληψία κατά συρροή, για παράνομη οπλοκατοχή και για απόπειρα εκβίασης.
Οι Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Μπάκος κρίθηκαν ένοχοι για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες Πανσερααϊκός-Αστέρας, Καβάλα-Αστέρας, Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου.
Ένοχος κρίθηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που πλέον αγωνίζεται στην Μπρισμπέιν Ρόαρ για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση, καθώς και ο Κώστας Μενδρινός του Απόλλωνα Σμύρνης για την ίδια κατηγορία.
Ο Νίκος Παντελής κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και Ηλιούπολη-Εθνικός για συμμετοχή σε παράνομοι στοίχημα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, όπως και ο Μιχάλης Νικολόπουλος για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Ηλιούπολη-Εθνικός και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.
Τέλος, οι Άγγελος Τραυλός και Γιάννης Παπαδόπουλος κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση.
Αντίθετα, αθωώθηκαν ο Μιχάλης Κουντούρης για την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου, καθώς και οι Ηρακλής Νύκταρης, Αλέκος Βοσνιάδης και Νίκος Πηρούνιας.
Πλέον, αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποινές τους.


Μοιραστείτε το:


Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα