Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Έρευνα για απάτη σε βάρος του υποψήφιου αγοραστή του Παναθηναϊκού

Tο πρόσωπο που συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο και ενδιαφέρεται για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, ερευνάται από τη βελγική δικαιοσύνη για απάτη, επειδή θεωρείται ως «μπροστινός» από μάνατζερ και χρησιμοποιείται για να αγοράζει ομάδες, χωρίς οι μάνατζερ να φαίνονται.

Μάλιστα, σε σχετικό ρεπορτάζ εφημερίδας του Βελγίου, γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον του Παϊρότζ Πιεγκπονσάντ, για να αγοράσει τον «ουσιαστικά χρεοκοπημένο» Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το δημοσιεύμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ:


Έρευνα σε βάρος της βελγικής ποδοσφαιρικής ομάδας Α’ κατηγορίας Μουσκρόν (Moeskroen) και του ιδιοκτήτη της Ταϊλανδού επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεγκπονσάντ για απάτη, ξεκινά η βελγική δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες ότι ο τελευταίος δεν αποτελεί παρά «βιτρίνα» και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας είναι το δίδυμο των ατζέντηδων ποδοσφαιριστών Πίνι Ζάχαβι (από το Ισραήλ) και Φαλί Ραμαντάνι (από την ΠΓΔΜ).

Κάτι που απαγορεύεται από τη βελγική νομοθεσία η οποία δεν επιτρέπει την εμπλοκή ξένων μάνατζερ ποδοσφαιριστών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας ομάδας. Η καταγγελία έγινε από τη βελγική ποδοσφαιρική ομάδα Μέχελεν (Μαλίν στα γαλλικά).

Σε σχετικό ρεπορτάζ της ολλανδόφωνης εφημερίδας του Βελγίου De Tijd υπό τον τίτλο «Δικαστική έρευνα σε βάρος της Μουσκρόν» υπενθυμίζεται ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας προσπαθεί να αγοράσει τον «ουσιαστικά χρεοκοπημένο» Παναθηναϊκό με ένα παρεμφερές επενδυτικό σχήμα.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα