Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Πρόεδρος Σλάβια Σόφιας:"Μικροί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού!"

Αντώνης Στεργιάκης φαινόταν τις προηγούμενες ημέρες να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του από τη Σλάβια Σόφιας στον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, αυτό χάλασε το προηγούμενο διάστημα, με τη μεταγραφή του 19χρονου τερματοφύλακα να κολλάει. Κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί, φυσικά, καθώς κάθε μεταγραφή μπορεί στο τέλος να χαλάσει. Όμως, αυτό δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της βουλγαρικής ομάδας, Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ, ο οποίος έβγαλε χολή κατά του Ολυμπιακού. Με ακραίες δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του την Κυριακή (20/5) επιτέθηκε στους ανθρώπους των Πειραιωτών για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, όμως με μικρούς ανθρώπους, ισχυριζόμενος ότι η μεταγραφή χάλασε αν και είχε υπάρξει οριστική συμφωνία, καθώς δεν είχαν χρήματα οι «ερυθρόλευκοι».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήθελαν να γίνει η μεταγραφή, αλλά δεν έχουν λεφτά. Ετοιμάσαμε το συμβόλαιο, το υπέγραψαν και μετά είπαν... παγώστε το. Να το παγώσουμε ενώ είναι καλοκαίρι και όχι χειμώνας. Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, αλλά μικροί οι άνθρωποί του. Δεν γίνεται να διαπραγματεύεσαι, να υπογράφεις και μετά τίποτα... Θα πω πως θα πουλούσα κάποιον μόνο αφού έπαιρνα τα χρήματα».

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα