Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Έφορος ξυλοκόπησε ποδοσφαιριστή και ο αγώνας διεκόπη!

Την οριστική διακοπή του αγώνα Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου – Ηρακλής Αμμουδιάς στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Σερρών αποφάσισε την Κυριακή (6/5) ο διαιτητής Σαφούρης καθώς όπως συνέταξε στο φύλλο αγώνα ο έφορος των γηπεδούχων, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Τηλιώκη Γεώργιο!

Τόσο αυτός, όσο και ο ποδοσφαιριστής Γκάλιος Νικόλαος, ο οποίος έσπασε την κλείδα του μετά από μαρκάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα, παραμένουν κλινήρεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Μάλιστα ο Τηλιώκης θα χρειαστεί να φέρει περίπου επί 3 εβδομάδες το κολάρο, ενώ και για τον Γκάλιο η σεζόν τελείωσε, καθώς θα μπορέσει να πατήσει και πάλι γήπεδο σε περίπου 2 μήνες!

Η απόφαση για το τι θα γίνει, όπως και να έχει, θα ληφθεί από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ Σερρών, ωστόσο σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ η τιμωρία προβλέπεται αρκετά αυστηρή, ενώ καθίσταται σαφές πως σε επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγία επιβάλλεται και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα