Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Μαινόμενος Κούγιας στην ΕΠΟ, έπιασε από το λαιμό έναν μάνατζερ και είπε «αδελφάρα» έναν άλλον

αμός έγινε με τον Αλέξη Κούγια, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/6) στην ΕΠΟ, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας, στο περιθώριο της εκδίκασης των προσφυγών των Γιοβάνοβιτς, Κρίσμαν, Μλαντένοβιτς κατά των «βυσσινί».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έγινε… ταύρος σε υαλοπωλείο όταν ο Χρήστος Παλαιολόγος, πατέρας του ατζέντη των ποδοσφαιριστών, Κώστα, που λειτουργεί και ως μάνατζερ ο ίδιος, επιτέθηκε στους δικαστές λέγοντας τους… «σας κάνει ό,τι θέλει ο Κούγιας επειδή είναι δικηγόρος. Είναι ντροπή».
Ο Αλέξης Κούγιας που αντιλήφθηκε το περιστατικό, έγινε έξαλλος. Επιτέθηκε στον Παλαιολόγο, τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε μεταξύ άλλων «εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Χωροφύλακας (σ.σ. υπήρξε αστυνομικός επάγγελμα) και ήρθες εδώ; Τι ήρθες να κάνεις; Δεν έχεις καμία δουλειά;» ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος και απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία.
Ρόλο… πυροσβέστη έπαιξε ο άλλοτε πρόεδρος της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής που ήταν στην αίθουσα για άλλη υπόθεση.
Σε άλλο σημείο της εκδίκασης, ενώ είχε τον λόγο ο Χρήστος Παλαιολόγος, παρενέβη ο Μανώλης Αλαφραγκής, εκπρόσωπος του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών και συνήγορος των παικτών, για να κάνει μία διευκρίνιση και ο Αλέξης Κούγιας του επιτέθηκε φραστικά. «Τι απαντάς μωρή χορεύτρια; Άντε μωρή αδερφούλα, κλείσε το στόμα σου».
O εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ πάντως αντέδρασε με πολύ μεγάλη ψυχραιμία, λέγοντάς του συνεχώς ότι τον σέβεται λόγω της φιλίας του κ. Κούγια με τον πατέρα του (όπως ανέφερε ήταν μαζί φαντάροι). «Δεν σας απαντώ κ. Κούγια, σας σέβομαι και σας αγαπώ...» αρκέστηκε να πει!
Μετά από όλες αυτές τις… ομορφιές, οι υποθέσεις πήραν αναβολή για τον Ιούλιο ενώ η ΑΕΛ από την πλευρά της, δεσμεύτηκε ότι θα εξοφλήσει τους παίκτες μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα