Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Καταγγελίες του πρώην προέδρου της Χαλκίδας ότι ο Μπύρος...αγόρασε την άνοδο στη Β Εθνική για τη Δόξα Δράμας εις βάρος της Χαλκίδας!

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση έκανε για τον Γιάννη Μπύρο ο Γιώργος Τόλιας. Ο πρώην πρόεδρος της Χαλκίδας υποστηρίζει ουσιαστικά ότι ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας... πλήρωσε ώστε να είναι η ομάδα του αυτή που θα ανέβαινε στη Β' Εθνική, και η Χαλκίδα να μην διεκδικήσει την άνοδο!

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι ξαφνικά, την ώρα που η Χαλκίδα είχε οικονομικά προβλήματα, βρέθηκε έγγραφο που ανέφερε ότι η ομάδα έχει 120.780 ευρώ, με τα 35.000 να είναι από τον Μπύρο.

«Τον Μάρτιο του 2017 και εδώ δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο της ομάδας μας, είδα με τα μάτια ξαφνικά ένα έγγραφο με την σφραγίδα του ΑΟΧ που ανέφερε πως  υπήρξαν πλέον 120.780 ευρώ! Αυτά – πάντα ξαφνικά – δικαιολογούνταν με διάφορα ονόματα τα οποίο φέρονταν να έχουν καταβάλει από 3,4 και 5 χιλιάδες ευρώ το καθένα και ένα άλλο, για ποσό 35.000 ευρώ, που έγραφε χαρακτηριστικά  ότι προέρχονταν από κάποιον Μπυρ, Μπυράρ κάπως έτσι! Υποθέτω, πιστεύω, ξέρω ότι αναφερόταν στον Μπύρο τον ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας!!! ‘Ετσι λοιπόν κατ’ εμέ εξηγούνται όλα. Γι΄αυτό τότε η Χαλκίδα δεν πήγε να παίξει, δεν κατέβαλε καν την εγγυητική για να πάει στην Β’ Εθνική, παρότι αυτό το είχε καταφέρει μέσα στα γήπεδα. Προσωπικά δεν ξέρω τι έγιναν όλα αυτά τα λεφτά, όμως ξέρω, γιατί τα είδα και θα θυμάμαι όλα, ποια ήταν και τα υπόλοιπα ονόματα, τα οποία αναφέρονταν, σε αυτό πάντα το έγγραφο, ότι – ξαφνικά σας ξαναλέω- κατέβαλαν στην ομάδα μας όλα αυτά τα μικρότερα ποσά. Αυτά όμως τα ονόματα δεν θέλω να τα πω τώρα. Όλα αυτά που είδα, τα λέω τώρα δημόσια για να τα μάθει, να τα κρίνει η κοινή γνώμη, οι φίλοι της ομάδας μας και όποιος άλλος τυχόν, ακόμη και εισαγγελέας ενδιαφέρεται. Λέω την αλήθεια και ειλικρινά δεν φοβάμαι, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν…», είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Sport Sto Noto radio».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα