Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΣ Γιάννενα κατά Χριστοβασίλη:"Στο τέλος μπορεί ο θεός (Ρωσικής προέλευσης) να κάνει το θαύμα του και να σωθούμε!"

Ο Σ.Φ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έκανε επίθεση στον Γιώργο Χριστοβασίλη την Τετάρτη (16/1), για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα. Παράλληλα άφησε αιχμές για τη σχέση του προέδρου του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ...Απόσπασμα από την ανακοίνωση:
"Η αποψίλωση του ρόστερ κατά την τελευταία διετία και η μη ενίσχυσή της με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βαρός της ιστορικής φανέλας πλέον βγάζει μάτι. Ο κ. Χρηστοβασίλης σαν εκπαιδευόμενος μάγος που βγάζει λαγούς από το καπέλο, την τελευταία διετία κατάφερε να πουλήσει ουκ ολίγους βασικούς ποδοσφαιριστές αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη χωρίς την αναμενόμενη ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας στό όνομα της οικονομικής εξυγίανσης που μάλλον θα πεθάνουμε περιμένοντάς τη. Ως τότε δεν πειράζει. Η ομάδα θα ξεφτιλίζεται μέσα στις 4 γραμμές, παίχτες που πράγματι μέχρι εκεί μπορούν θα φαίνονται ακόμα χειρότεροι χωρίς βοήθεια και που ξέρετε , στο τέλος μπορεί ο θεός (Ρωσικής προέλευσης) να κάνει το θαύμα του και να σωθούμε.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ λοιπόν που δε δίστασες να ξεστομίσεις τέτοια κουβέντα σ' αυτούς που απομείναμε να παρακολουθούμε το τσίρκο που διαχειρίζεσαι (???) Για εμάς πλέον είσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπευθυνος για ότι συμβαίνει και απ' ότι φαίνεται δεν έχει τέλος.

Όπως υπεύθυνος θα είσαι για όποια αντίδραση υπάρξει αν ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να εφαρμόσεις τη σκέψη σου που μας κοινοποίησες προ 20ημέρου σε κατ' ιδίαν συζήτηση για διεξαγωγή του ματς με τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. Προφασιζόμενος φυσικά την προστασία της πόλης την οποία βεβαία χθες το βράδυ την έκανες γαργάρα όταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας είπες "Φταίω εγώ που δεν έδωσα 5000 εισιτήρια στους ΑΕΚτζήδες και άλλα τόσα στους Ολυμπιακούς το Σάββατο για να μάθετε"

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα