Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Βοσνιάδης: «Χιλιάδες βρομιάρηδες του διαδικτύου τα έβαλαν με τον γιο μου»

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και νυν του Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης, φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του Μετρόπολις 95,5 και ξέσπασε για τα σχόλια που δέχθηκε ο γιος του πριν το σαββατιάτικο ματς.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι προπονητής στον Κισσαμικό, ο γιος του Πάνος, είναι τερματοφύλακας του Ηρακλή και πολύ έσπευσαν να ρίξουν σκιές στον αγώνα Κισσαμικός – Ηρακλής. Τελικά, ο Γηραιός κέρδισε 0-1, ο Πάνος Βοσνιάδης κράτησε ανέπαφη την εστία του και ο πατέρας του μίλησε με σκληρά λόγια για όσους υπέθεταν χωρίς αποδείξεις ότι υπάρχει κάτι μεμπτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης:

«Είμαι ήσυχος που ο γιος μου ήταν όπως έπρεπε να είναι, αποδείχθηκε πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν έντιμοι προπονητές και έντιμοι ποδοσφαιριστές. Ο Πάνος από την πρώτη μέρα του χρόνου δέχεται σχόλια στο διαδίκτυο πως θα παίξει για τον πατέρα του. Χιλιάδες είναι οι βρομιάρηδες του διαδικτύου που του έστελναν σχόλια σε οποιαδήποτε λογαριασμό του στο διαδίκτυο. Αυτοί οι βρομιάρηδες είναι χιλιάδες που δεν πάνε στο γήπεδο, δεν είδα κανέναν μετά το παιχνίδι να ζητήσει συγγνώμη. Θέλω να πω κάτι για τους παίκτες, του Ηρακλή, που τους έζησαν καθημερινά. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, ας τους αγκαλιάσουν και σίγουρα θα έρθουν καλύτερα πράγματα. Οσο κυνηγάνε τους ποδοσφαιριστές και φοβούνται αυτοί να μπουν στο γήπεδο, ο Ηρακλής θα ζει τέτοια πράγματα. Αυτό είχα να πω γιατί μόνο χαϊδέματα υπάρχουν».

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα