Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

"Οποιος δεν γουστάρει να φύγει, θα έπρεπε να πληρώνετε για να είστε στην ΑΕΚ"

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να ξεσπάει κατά των ποδοσφαιριστών, έπειτα από την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

«Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Όποιος δε γουστάρει να έρθει να μου το πει και να φύγει. Ας παίξουμε και με τους μικρούς που θα θέλουν και θα δίνουν και την ψυχή τους κι ας χάνουν. Δεν υπάρχει μόνο η νίκη στο ποδόσφαιρο, το ξέρω καλά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζετε χωρίς πάθος και θέληση. Αυτό σας ζήτησα και την άλλη φορά που ήρθα και σας μίλησα και με γράψατε. Είστε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα και παίζετε χωρίς πάθος», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε:

«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν».

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή, εκφράζοντας την στήριξή του στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα