Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί ο διαιτητής Λάμπρου ευνόησε ξανά την Ξάνθη?

Ένας κακός διαιτητής έδρασε ξανά στη Σούπερ Λίγκα και… κατά σύμπτωση σφύριξε ξανά υπέρ της Ξάνθης! Ο λόγος για τον Γιώργο Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας), ο οποίος ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης στα Πηγάδια το βράδυ του Σαββάτου (9/2) ανάμεσα στους Θρακιώτες και τη Λαμία για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λάμπρου και οι βοηθοί του Σάββας (Σερρών), Γιαννίκος (Πιερίας) με ανύπαρκτα οφσάιντ «φρέναραν» τους φιλοξενούμενους και βοήθησαν τους γηπεδούχους να μην χάσουν κρατώντας το ματς στο Χ…

Αυτή η μονόπλευρη στάση του Λάμπρου, ωστόσο, έκανε τη Λαμία να… ψαχτεί και ανακάλυψε (κατόπιν εορτής όμως…) ότι υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής ανάμεσα σε Ξάνθη και τον εν λόγω ρέφερι.

Συγκεκριμένα, στη Λαμία πληροφορήθηκαν ότι ο Λάμπρου άριστες (για την ακρίβεια φιλικές – οικογενειακές σχέσεις) με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, καθώς αμφότεροι είναι από τη Χαλκίδα.

Τα έμαθαν αυτά στη Λαμία και μοιραία φρίκαραν…

Πάντως, έτσι δίνεται και μια εξήγηση στις άκρως ευνοϊκές διαιτησίες που έχει η Ξάνθη με τον Λάμπρου, ο οποίος φέτος είχε «σφάξει» με τις αποφάσεις του την ΑΕΛ στη νίκη των Θρακιωτών στον α’ γύρο φέτος.

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα