Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Θεμα με Πιλαβιο..

Τον κίνδυνο που διατρέχει να κατηγορηθεί ο ίδιος ο Σοφοκλής Πιλάβιος αν αποδειχθεί ότι γνώριζε τα πάντα αλλά τα συγκάλυψε, επεσήμανε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, αναφορικά με τις καταγγελίες του Κώστα Πηλαδάκη. Παράλληλα, ο υφυπουργός τόνισε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ όφειλε να κινηθεί πιο γρήγορα στην υπόθεση των ύποπτων αγώνων.
Ο Γιώργος Νικητιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη» στο Blue Sky και σε ερώτηση σχετική με τη στάση του Σοφοκλή Πιλάβιου απέναντι στις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια και του Κώστα Πηλαδάκη, απάντησε: «Όσες φορές ο κ. Πιλάβιος κλήθηκε από την πολιτεία, ανταποκρίθηκε αμέσως. Αν αποδειχθεί ότι γνώριζε ονόματα ανθρώπων που εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις και δεν τα δημοσίευσε, τότε κινδυνεύει να κατηγορηθεί».
Αναφορικά με την υπόθεση των –κατά την UEFA- ύποπτων αγώνων και σε επισήμανση μέλους του πάνελ ότι ο τρίτος φάκελος κατατέθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, ο υφυπουργός Πολιτισμού ξεκαθάρισε: «Στην έρευνα για τα στημένα παιχνίδια, φρονώ ότι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ο κ. Πιλάβιος όφειλε να δώσει γρηγορότερα τον φάκελο στον κ. Μπιτσαξή. Δεν ξέρω τον λόγο γιατί άργησε, αν και πόσο κράτησε τις δικογραφίες προτού τις δώσεις στον εισαγγελέα».
Ο Γιώργος Νικητιάδης, τέλος, επανέλαβε πως με το υπό κατάθεση νέο νομοσχέδιο, οι ομάδες θα έχουν πλήρη ευθύνη για τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Τόσα ξέρει και δεν τολμάει να μιλήσει αυτός, τί φοβάται??

13 Απριλίου 2011 στις 9:27 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα