Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Θριλερ με Βαλβερδε..

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Από την ΠΑΕ πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά οικογενειακό.
Ο Βάσκος προπονητής δεν απάντησε ξεκάθαρα για το αν θα παραμείνει στον Πειραιά, ωστόσο η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» απλά περιμένει. Άλλωστε ο Βαλβέρδε έχει εξηγήσει αναλυτικά στον Μαρινάκη τον λόγο που τον ανάγκασε να απαντήσει τρεις φορές αρνητικά στην προηγούμενη διοίκηση πριν από δύο χρόνια.
Πρόκειται για ένα οικογενειακό πρόβλημα που τον απασχολεί. Η οικογένειά του δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα επειδή δεν υπάρχει ειδικό σχολείο για να πάει το παιδί του που αντιμετωπίζει το πρόβλημα και εκείνος δεν μπορεί να μείνει για δεύτερο χρόνο μακριά από τους δικούς του ανθρώπους.
Έτσι αν ο Βαλβέρδε πάρει την απόφαση τελικά να φύγει, θα το κάνει λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ούτε έχει μιλήσει με κάποια άλλη ομάδα, αλλά ούτε υπάρχει διαφωνία ως προς το οικονομικό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 17 Απριλίου όπου και τελειώνει επίσημα η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό.
Στον Ολυμπιακό πάντως, προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Η επιθυμία της διοίκησης ασφαλώς και είναι να μείνει ο Ισπανός τεχνικός γι αυτό και θέλουν να του δώσουν το περιθώριο να πάρει την τελική του απόφαση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν το θέμα να εξελιχθεί σε σίριαλ.
Την επόμενη από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος περιμένουν μια απάντηση. Από την πλευρά της η διοίκηση δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον πιέσει από τη στιγμή μάλιστα, που γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα