Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μέτωπο Πηλαδάκη-Μποροβήλου για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ!

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης και του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος ξεκαθάρισαν ότι θα διεκδικήσουν την παραμονή μέσω της διαδικασίας των αδειοδοτήσεων!
Σε συνέντευξη τύπου, ο Πηλαδάκης υποστήριξε ότι... "Ακούμε για ομάδες που χρωστάνε και τα διακανονίζουν του... Αγίου Ποτέ. Εγώ δεν χρωστάω. Γιατί να μην έχω χρέη 10 εκατομ. ευρώ και μετά να τα διακανονίσω; Και να τα ρίξω σε μεταγραφές; Για το θέμα της αδειοδότησης, διαβάζουμε σε σάιτ και εφημερίδες για πλαστά στοιχεία, απειλές σε παίκτες κτλ. Και έχουμε και ομάδες να κατεβάζουν κόσμο στον δρόμο. Εμείς δεν έχουμε κόσμο να κατεβάσουμε; Το θέμα είναι να κατεβαίνει για ένα δίκαιο αίτημα. Ζητώ την παρέμβαση του εισαγγελέα για να γίνει σωστά φέτος η διαδικασία αδειοδότησης. Οποιος δίνει πλαστά στοιχεία, όποιος δεν πληρώνει ΙΚΑ κτλ να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο".
Ο Μποροβήλος δήλωσε στο arcadiasports.gr ότι... "Ο Αστέρας δεν επιδιώκει το κακό κανενός και διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του. Αυτό που ζητάμε είναι να τηρηθούν οι νόμοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη".
Εκτός αυτών άρχισε να ονειρεύεται παραμονή και ο Θεοδωρίδης του Πανσερραϊκού!
Το σίγουρο είναι πως θα αποτελέσει μεγάλο σήριαλ αυτή η ιστορία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα