Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Γράχαμ Πίκερ: Διεφθαρμένοι 40 ελληνικοί αγώνες!

Ο συντονιστής του πειθαρχικού τμήματος της UEFA, Γκράχαμ Πίκερ, ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «κατά 90%» διεφθαρμένους στους 40 αγώνες που περιλαμβάνονται στους φακέλους, και για άλλα διάφορα σε συνέντευξή του..
«Το σύστημά μας βασίζεται σε πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους παρόχους στοιχηματισμού, τις οποίες επεξεργάζονται ειδικοί στοιχημάτων οι οποίοι παρακολουθούν τις εταιρείες στοιχημάτων και παρέχουν την εξέλιξη του στοιχηματισμού. Οι αναφορές στηρίζονται στη στατιστική ανάλυση και έχουμε ειδικούς στοιχημάτων οι οποίοι καταλήγουν στα συμπεράσματα περί του αν ένας αγώνας είναι ύποπτος. Σε ποσοστό 90% τα αποτελέσματα είναι ακριβή γιατί οι αριθμοί δεν λένε ψέματα».

«Ο υπεύθυνος για το στήσιμο ενός αγώνα μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, όπως μέλη ομάδας οργανωμένου εγκλήματος ή ο πρόεδρος της ομάδας ή κάποιος ατζέντης των παικτών, ο οποίος υπόσχεται στους παίκτες ή στους διαιτητές χρηματικές αποδοχές, δύναμη, κάποια καλή μετεγγραφή ή άλλα δώρα».
Ο Πίκερ συνεχίζει: «Το όνομα το οποίο εμφανίζεται πιο συχνά μέσω αναφορών που έχουμε από την Ελλάδα είναι αυτό του Αχιλλέα Μπέου. Βέβαια, η UEFA ερευνά μόνο τα παιχνίδια και όχι τα πρόσωπα»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα