Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Αλλάζει χέρια η Ηλιούπολη?

Με υποψήφιους επενδυτές συζητά ο Γιώργος Τσακόγιαννης στην Ηλιούπολη...Στους οποίους θα μεταβιβαστεί η διαχείριση της αθηναϊκής ΠΑΕ!
Ο ισχυρός άνδρας της Ηλιούπολης δηλώνει κουρασμένος από 7 χρόνια αδιάκοπης ενασχόλησης με τα διοικητικά της ομάδας των νοτίων προαστίων, αλλά χωρίς να έχει πει ποτέ πως θα ξεκόψει οριστικά..
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει και απομένει να οριστικοποιηθεί ότι η ομάδα της Ηλιούπολης θα βγει χωρίς πρόβλημα από τα πλέι άουτ και θα παραμείνει στη Football League για να γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις..
Από τα ονόματα που ακούγονται σχετικά με τη διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της Ηλιούπολης είναι και αυτά των Ντούμου-Ελευθεριάδη μέχρι πρότινως μεγαλομετόχων και του Πιερικού..Κάποιοι πάντως λένε πως και να αλλάξει χέρια η Ηλιούπολη θα είναι απλά μια μεταβίβαση "για τα μάτια του κόσμου" και πως τα νήματα θα συνεχίσει να τα κινεί ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ΠΑΕ..Εν αναμονεί των εξελίξεων λοιπόν..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα