Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μπέος προς Αδαμίδη: "Ξεχάσατε τον Ομπάμα..!"

Ανακοίνωση-επίθεση προς τον Σταύρο Αδαμίδη, σχετικά με την παρουσία εισαγγελέων που ζήτησε για τον αγώνα της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Και όπως κάθε ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου είναι και αυτή απολαυστική, καθώς αναφέρει πώς"κακώς δεν καλέσατε κ.Αδαμίδη στο Πανθεσσαλικό, τον Μπαράκ Ομπάμα και το πριγκηπικό ζεύγος..!"...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ...Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος.

Θα υπενθυμίσουμε στον κ. Αδαμίδη ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποτελεί παράδειγμα φιλοξενίας και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει.

Είναι καθήκον, υποχρέωση και δέσμευσή μας, τόσο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όσο και των υπέροχων φιλάθλων μας, ακόμη κι αν προκαλούμαστε, να μη συμμετέχουμε ποτέ σε πράξεις βίας, π.χ. αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλη τη Μαγνησία να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, σε ένα αγώνα-γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον κόσμο μας, γιατί μέσα σε μία μόνο χρονιά έχουμε πετύχει ήδη τόσα πολλά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα