Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Φερέιρα: Μαθηματικά μπορούμε...αγωνιστικά?

"Μαθηματικά μπορούμε να βγούμε πρώτοι", δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...Αγωνιστικά όμως? Μπορεί αυτή η ομάδα που έπαιξε χτες στο Βόλο, και την έκανε γιο-γιο ο πολύ καλός Ολυμπιακός, να κάνει 3 νίκες και να διεκδικήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ? Δύσκολο μου φαίνεται..
Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε πως μπορεί τουλάχιστον την έξοδο στο Europa League...και όπως είπε και ο Σολάκης"..υποσχόμαστε στους οπαδούς μας πως το ματς στο ΟΑΚΑ θα το χτυπήσουμε στα ίσα!"
Οι ΠΑΟΚτζήδες τα βάλανε με τον Χάβο για τα χτεσινά χάλια του ΠΑΟΚ, λες και δεν ξέρανε εξαρχής τί προπονητή πήρανε και τις δυνατότητες της ομάδας, και τώρα ανακαλύπτουν την Αμερική..!
Ενώ η ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη το δόγμα "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος", δείχνει να είναι αυτή που θα πάρει το εισητήριο για το Τσάμπιονς Λιφκ, εκεί που κανείς πριν λίγο καιρό δεν το πίστευε και ιδιαίτερα..!

Το σίγουρο είναι ότι οι 4 ομάδες που συμμετεχουν στα πλέι οφ είναι σχεδόν ισοδύναμες, κατά τη γνώμη του υπογράφοντα, η μία συναγωνίζεται την άλλη ως το ποιος θα είναι ο...λιγότερο χειρότερος, οπότε στους 3 εναπομείναντες γύρους θα γίνουν πολλές ανατροπές...όλα θα κριθούν στο νήμα και για Τσάμπιονς Λιγκ και για Europa League...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα