Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Απάντηση Ηρακλή: Έχουμε κάνει ρύθμιση οφειλών!

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Τάκης απάντησε στις κατηγορίες του Σοφοκλή Πιλάβιου.Και ούτε λίγο ούτε πολύ αρνήθηκε την ύπαρξη πλαστής ενημερότητας.
"Εμείς κάναμε μια ρύθμιση με το ταμείο εσόδων του ΙΚΑ, που είναι το αρμόδιο για όλες τις ρυθμίσεις, και ρυθμίσαμε αρχικά τις οφειλές μέχρι τον Ιούλιο του 2010, η σύμβαση υπογράφηκε στις 17/8 και με την πρώτη πληρωμή που έγινε, ο Ηρακλής είχε αυτόματα ασφαλιστική ενημερότητα. Ακολούθως το ΙΚΑ έκανε νέο έλεγχο και βρήκε και άλλες παλιές οφειλές, έτσι κάναμε μια νέα ρύθμιση στις 31 Μαρτίου. Είναι λοιπόν 2 ρυθμίσεις που έγιναν με το ΙΚΑ και από την στιγμή που έγιναν οι ρυθμίσεις και οι δόσεις πληρώνονται κανονικά, αυτόματα ο Ηρακλής έχει ασφαλιστική ενημερότητα. Εμείς τέτοιο χαρτί, όπως αυτό που παρουσίασε ο κ. Πιλάβιος δεν στείλαμε ποτέ στην ΕΠΟ, αν η ΕΠΟ μας ζητούσε ασφαλιστική ενημερότητα θα πηγαίναμε πολύ απλά στο ΙΚΑ και θα παίρναμε καθώς η ρύθμιση είναι σε ισχύ, ότι μας ζήτησε η ΕΠΟ το στείλαμε".
Κλείνοντας ο πρόεδρος του Ηρακλή υποστήριξε πως "..το σύστημα κυνηγά τον Ηρακλή, αλλά 103 χρόνια ιστορίας δεν διαγράφονται έτσι.."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα