Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Λίβας για αδειοδοτήσεις

Δηλώσεις στον «Athletic Radio 104,2», έκανε ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας που είχε αναλάβει και την υπεράσπιση των Τρικάλων. Ο Λίβας τόνισε ότι οποιαδήποτε ομάδα πληρώνει θα πρέπει να παίρνει την αδειοδότηση και να παρακάμπτονται οι τυπικότητες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αν ήταν ΕΠΟ, δεν θα άνοιγε τους φακέλους. Συνεπώς και Όφη και Τρίκαλα έπρεπε να πάρουν αδειοδότηση!

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα:
Για την απόρριψη των φακέλων του ΟΦΗ και των Τρικάλων: «Είναι ένα θέμα να ψηφίζει θετικά ο πρόεδρος της επιτροπής και να ψηφίζουν αρνητικά οι άλλοι. Το ίδιο έγινε με τον ΟΦΗ, το ίδιο έγινε και με τα Τρίκαλα».

Για την υπόθεση των Τρικάλων: «Οι συγκεκριμένες οφειλές ακόμα και να τις οφείλει η ΠΑΕ Τρίκαλα, που εμείς λέμε ότι δεν της οφείλουμε, υπάρχει μια εξέλιξη που βρίσκεται σε διαδικασία και λέει ότι το ΤΑΠ Τρίκαλα χρωστάει και θα τα πληρώσει όταν γίνει ΠΑΕ. Αυτήν την στιγμή, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Είναι θέμα νομικό και δεν έχει καμία σχέση με τα Τρίκαλα και όταν ξεκαθαρίσει τότε δεν θα έχει σχέση με την αδειοδότηση. Δεν μπορούμε να τα καταργήσουμε όλα. Αν χρειαστεί να τα πληρώσουμε, θα τα πληρώσουμε. Όταν έρθει η ώρα τους. Πες ότι εγώ πάω και τα πληρώνω αλλά αν αύριο εγώ δικαιωθώ πως θα πάρω πίσω τα χρήματα μου;»

Για τον φάκελο του ΟΦΗ: «Από ότι μιλάω με συναδέλφους όπως ο κύριος Μανταδάκης, μου λέει ότι όλα είναι εντάξει. Όμως, δεν θέλω να το προσωποποιήσω πάνω στον ΟΦΗ. Οποιαδήποτε ομάδα πληρώνει, πρέπει να παίρνει άδεια και να παρακάμπτονται οι τυπικότητες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα