Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Χατζηαποστόλου: Ψεύτης ο Πιλάβιος

Λάβρος ήταν ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Χατζηαποστόλου εναντίον του Σοφοκλή Πιλάβιου για το πως χειρίστηκε τα θέματα Ηρακλή και Όφη αλλά και πολλά άλλα! Τον χαρακτήρισε "ψεύτη ενώπιον της Βουλής αλλά και..επίσημο συνομιλητή του Μπέου!"
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3:
"Για το πλαστό έγγραφο του Ηρακλή το λάθος είναι περισσότερο της υπηρεσίας εκδόσεως δελτίων της ΕΠΟ, δεν γίνεται εμπεριστατωμένος έλεγχος παρά γινόταν πρόχειρα ή σκόπιμα.
Όσον αφορά στη διαδικασία, ο Αστέρας Τρίπολης προσέφυγε πρωτοβάθμια στη Σούπερ Λίγκα. Εκεί, βγήκε μια απόφαση αλλοπρόσαλλη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ο επίσημος δικαστής έβγαλε βαθμολογία από μόνος του χωρίς να αφαιρέσει βαθμούς και κατέταξε τον Ηρακλή στην τελευταία θέση. Αυτό είναι πρωτάκουστο. Δεν έχει ξαναγίνει. Όσον αφορά στο αίτημα παραγραφής, αφού ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι η καταγγελία του Αστέρα έγινε εκπρόθεσμα, αν οι κυανόλευκοι επιμείνουν με αυτό το επιχείρημα είναι πολύ πιθανό να δικαιωθούν.
Δέχεται επιλεκτικά στο γραφείο του ο κ. Πιλάβιος. Ο κ. Μπέος για παράδειγμα είναι επίσημος συνομιλητής του πλέον.
Για να μην υπάρχουν σκιές να ανοιχθούν οι φάκελοι. Πώς θα πείσεις κάποιον ότι δεν λειτουργείς για προσωπικά οφέλη; Το κάνει για ιδιοτελείς σκοπούς.Αν το πρόβλημα του ΟΦΗ είναι ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι γελοίο να μην του δοθεί άδεια..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα