Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ποιος είπε στο Σπανό"Στείλτε την ΑΕΚ στον τάφο" πριν τον τελικό?

Δηλώσεις στον ΣέντραFM έκανε ο Βασίλης Δημητριάδης της ΑΕΚ και σταχυολογήσαμε μερικές από τις πιο καυστικές του προτάσεις..

Σχετικά με την εξάρα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα: "Προσωπικά περιμένω μια ποδοσφαιρική εκδίκηση και όσο ζω και αναπνέω θα προσπαθήσω να αντιστρέψω το 6-0 και να βοηθήσω κάνουμε εμείς ένα 6-0 ή και 7-0."

Σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα: "Ξέρετε ότι το 50% των παιχνιδιών του Ολυμπιακού το έχουν παίξει τρεις διαιτητές; Ο Ολυμπιακός εδώ και 6 μήνες έχει προτείνει για αρχιδιαιτητή τον κ. Βασσάρα. Από που κι ως που ο Ολυμπιακός χωρίς να ρωτήσει τον συνεταιρισμό, προτείνει ένα συγκεκριμένο όνομα;"
Και συνεχίζει:"Ξέρετε πόσες ομάδες έχουν πάρει δανεικούς από τον Ολυμπιακό; Όταν έχουν πάρει δανεικούς οχτώ ομάδες, τι θέλετε; Στην Ελλάδα δεν ζούμε; Εδώ είμαστε εμείς, και λέμε τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, ελάτε να κάνουμε ένα υγιές πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε υγιές πρωτάθλημα. Δεν το θέλετε; Εμείς το θέλουμε πρώτοι.

Για τον τελικό ΑΕΚ-Ατρομήτου και το Σπανό:"'Οσο για τον κύριο Σπανό που τον θεωρώ αγνό και έντιμο παράγοντα, μπορεί να μας πει ποιος πρόεδρος άλλης ομάδας τον έπαιρνε τηλέφωνο μετά τον τελικό και του έλεγε “στείλε την ΑΕΚ στον τάφο”; Δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε και δεν μιλήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια!"

Για το Μπέο: "Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να κάνει ότι θέλει ο Μπέος. Τελείωσε αυτό. Θέλουμε να βάλουμε κανόνες σε ανθρώπους που άγονται, φέρονται και συμπεριφέρονται ασύστολα με τους πάντες; Εδώ έβγαλε μέχρι και ανακοίνωση για έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Λάρισας και τον κατηγόρησε για τα χίλια μύρια. Ε, ποιος είναι ο κύριος; Δεν μπορεί κάποιος να τον βάλει εκεί που πρέπει να τον βάλει; Ή να τον αποβάλλει από το ποδόσφαιρο δια παντώς!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα