Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

"Να συλληφθεί ο Μαχλάς!"

Δηλώσεις-σοκ έκανε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Βαγγέλης Αγγελής, στον SUPER FM 104,3. Ζήτησε μάλιστα και τη σύλληψη του Νίκου Μαχλά για το τηλεφώνημα που έκανε στον Κώτσιο και του είπε να μην αγωνιστεί στον αγώνα ΌΦΗ-ΠΑΣ! Επίσης πώς..αυτά που έκανε ο Μαχλάς είναι αδερφίστικα!
Απόσπασμα από τις δηλώσεις Αγγελή:

« Αν το είχε κάνει αυτό ο Χριστοβασίλης σε ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας θα είχαν πέσει τα τσιμέντα. Πήρε ο κ. Μαχλάς τηλέφωνο ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας και δεν έχουν κινητοποιηθεί ο κ. Πιλάβιος και ο κ. Μπιτσαξής; Ασχολούνται με την αδειοδότηση του ΟΦΗ; Ο μόνος που φοράει παντελόνια είναι ο κ. Νύκταρης. Ο κύριος Μαχλάς πρέπει να συλληφθεί (!). Τι θα πει ότι τον πήρε να του κάνει συστάσεις. Αν είναι έτσι να αρχίσω κι εγώ τα τηλέφωνα. Ακόμα περιμένουμε τον κ. Κουράκη και τον κ. Μαχλά να έρθουν να μας πάρουν από το ξενοδοχείο να πάμε στο γήπεδο. Μας έβαλαν σ' ένα αυτοκίνητο και μας πήγαν στην Χερσόνησο! Ο κ. Μαχλάς το ομολογεί και πρέπει να συλληφθεί. Τι θα πει τον πήρε φιλικά; Αυτά είναι αδερφίστικα!».

Για τη διαιτησία του αγώνα επισήμανε: «Δεν έχει ξαναγίνει να έρθει διαιτητής να πει στον πάγκο μας «μην πανηγυρίζετε, πως θα φύγουμε από εδώ. Γιατί τον έβαλαν να σφυρίξει»;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα