Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Μυτιληναίε..βοήθα!

Χείρα βοηθείας από ισχυρούς οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες ζητούν στον Ηρακλή..Έτσι μέλη της διοίκησης είχαν επαφή με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μυτιληναίο. Ο οποίος όμως φαίνεται πως τους έριξε..πόρτα, μιας και δεν δείχνει διατεθειμένος να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά του Ηρακλη, ιδίως σε μια περίοδο που ο "γηραιός" χρωστάει στους πάντες..

Εκτός αυτού όμως η έκπληξη αφορά το γεγονός πως..ίσως βρεθηκε πιθανός επενδυτής!Το όνομα αυτού Βαγγέλης Κουκλίτης, ο οποίος επαγγέλλεται εργολάβος και παρουσιάστηκε ενώπιον της απερχόμενης διοίκησης και της επιτροπής σωτηρίας στη χθεσινή (14/05) συνάντηση.
Ο κ. Κουκλίτης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι μαζί με μία ομάδα άλλων επενδυτών, που επιθυμούν να εμπλακούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και ένας εξ αυτών φέρεται πως είναι ο Σταύρος Ποιμενίδης, ο οποίος κατά καιρούς έχει συνεισφέρει οικονομικά στον μπασκετικό Ηρακλή.

Μάλιστα, τόνισε στους ανθρώπους των «κυανόλευκων» πως έχει κάνει ήδη επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο για να πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων, μόνο εφόσον όμως παραμείνει ο «Γηραιός» στη Super League...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα