Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Την Πέμπτη θα κριθεί με Ηρακλή και Αστέρα

Την προσεχή Πέμπτη 19/5 στις 12:00 η ΠΑΕ Ηρακλής και ο πρόεδρος της, Γιάννης Τάκης, θα παρευρεθούν ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής, προκειμένου να απολογηθούν για την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης (έπειτα από την αποκάλυψη Πιλάβιου στη Βουλή) ότι έγινε χρήση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας από πλευράς «γηραιού».

Η ομάδα της Τρίπολης, περιμένει με την καταγγελία της να ωφεληθεί και να παραμείνει στην κατηγορία σε βάρος του Ηρακλή. Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη υποβιβαστεί λόγω μη αδειοδότησης, ωστόσο τη θέση του είναι να πάρει ομάδα της Β’ Εθνικής. Αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί αν ο Αστέρας δικαιωθεί μέσω της προσφυγής του.

Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή του συνεταιρισμού παρέπεμψε τον Ηρακλή βάσει των άρθρων 20, 22 και 26 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ. Με το 20 (περί πλαστογραφίας) ο Γιάννης Τάκης απειλείται με πρόστιμο έως 100.000 ευρώ και απαγόρευση οποιασδήποτε εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο. Με το 22 (περί διαστρέβλωσης αγώνα) η ΠΑΕ Ηρακλής απειλείται με αφαίρεση επτά (7) βαθμών. Αν επιβληθεί αυτή η ποινή, ο «γηραιός» θα πέσει στη βαθμολογία κάτω από τον Αστέρα. Με το 26 (περί δυσφήμησης) η «κυανόλευκη» ΠΑΕ απειλείται με άμεσο υποβιβασμό.

Απορία πολλών ακόμα είναι γιατι ο Πιλάβιος "πρόδωσε"έτσι τον Ηρακλή στη Βουλή.
Για να αποπροσανατολίσει και να σώσει το τομάρι του..από άλλα?
Για να σώσει τον Αστέρα?
Για να έχει ακόμα μια δικαιολογία για να "ρίξει" τον Ηρακλή?
Για να μην ανέβει τελικά 4η ομάδα από τη Football League?
Τί σκεφτόταν άραγε ο Σοφοκλής?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα