Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Football League: Όλα..τώρα αρχίζουν!

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η τελευταία αγωνιστική της Β Εθνικής...
Και όμως οι μισές ομάδες τουλάχιστον δεν ξέρουν τί τους ξημερώνει!Και αυτό γιατί μετά τις μάχες στα γήπεδα, αυτή τη βδομάδα ακολουθούν και μάχες στα δικαστήρια και στην ΕΠΟ, που αυτές θα κρίνουν και την τελική βαθμολογία!

Μόνο ο ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός ξέρουν πως έχουν ανέβει και δεν τους κουνάει κανένας!Ήσυχοι επίσης είναι στον Πιερικό και στον Διαγόρα που δεν ενδιαφέρονται για πλέι οφ,και στον Εθνικό Αστέρα που σώθηκε και μαθηματικά.

Από εκεί και πέρα το χάος!
Όφη, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, Βέροια και Πανθρακικός περιμένουν την επιτροπή αδειοδοτήσεων να αποφασίσει ποιοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ, και μέχρι τότε κανείς δεν είναι ασφαλής ούτε ξέρει τους πιθανούς αντιπάλους του στα πλέι-οφ για να αρχίσει το μαγείρεμα!
Εκτός αυτού υπάρχει και το θέμα της πιθανής αφαίρεσης βαθμών από τον Ηρακλή, που θα κρίνει κατά πόσο θα ανέβουν 3 ή 4 ομάδες από τη Football League!

Στην ουρά Καρδίτσα και Καλλιθεά δείχνουν να έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά, όμως και οι δύο περιμένουν τί θα γίνει με το θεμα με τις πλαστές ενημερότητες Ιωνικού και Εθνικού..μπας και προκύψει καμιά σωτηρία από εκεί..!Στην Ηλιούπολη και στο Θρασύβουλο δε ούτε που ξέρουν ακόμα τους αντιπάλους τους στα πλέι άουτ..ενώ Αγροτικός και Ιωνικός που ισοβάθμησαν θα δώσουν αγώνα μπαράζ για το ποιος δεν..θα μπει στα μπαράζ!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν φαίνεται πως θα κλείσουν πολλά φλέγοντα θέματα στη Football League στο πιο παρασκηνιακό και αγωνιώδες πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα