Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αναβλήθηκε η εκδίκαση για τα πλαστά δελτία...

Αναβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για τις 26 Μαΐου η υπόθεση των πλαστών δελτίων Εθνικού και Ιωνικού.
Επίσημη αιτιολογία πως το κατηγορητήριο ήταν ελλιπές, μια και απουσίαζε το άρθρο 20 περί πλαστών δελτίων. Ο πρόεδρος της επιτοπής κ.Χαντζής δήλωσε πως την επόμενη εβδομάδα η εκδίκαση θα γίνει .."έχουμε δεν έχουμε πλήρη στοιχεία"

Την αναβολή της υπόθεσης ζήτησε ο Ιωνικός, καθώς θέλει να προχωρήσει η έρευνα για πλαστά δελτία και από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αποσκοπώντας να φέρει και τη θεσσαλική ομάδα την άλλη εβδομάδα στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Στην αναβολή συναίνεσε και η Αναγέννηση, η οποία επιδιώκει να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν τα πλέι-άουτ, περιμένοντας και την απόφαση για Ηρακλή, μιας που και εκεί η υπόθεση των πλαστών δελτίων έχει πολλά κοινά στοιχεία στα οποία ελπίζει να στηριχτεί. Πρόθεση των ανθρώπων της Αναγέννησης ήταν εκτός αυτού και να προστεθούν στο κατηγορητήριο και τα επίμαχα άρθρα 22 και 26 του Πειθαρχικού κώδικα που προέβλεπαν από αφαίρεση 7 βαθμών έως αποβολή από το πρωτάθλημα, άρθρα που δεν υπήρχαν κατά την σημερινή πρόσκληση των ομάδων..
Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του προέδρου του Ιωνικού Κώστα Χαραλαμπίδη, μπαίνοντας στην αίθουσα λέγοντας "Θα το κλείσω το μαγαζί!"

Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες και το θέμα των αδειοδοτήσεων για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ αναμένεται να καθυστερήσει, και πιθανότατα θα βγουν Δευτέρα οι αποφάσεις..Όλοι οι φίλαθλοι των ομάδων που εμπλέκονται σε αυτές τις υποθέσεις λοιπόν εύλογα αναρωτιούνται.."Θα φτάσει Ιούλιος για να τελειώσουν επιτέλους πλέι-οφ και πλέι-άουτ??"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα