Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κόρινθος και Ολυμπιακός Χερσονήσου με πλαστές ενημερότητες!

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε μιλήσει προχθές και για δύο ομάδες της Football League2 που δεν είχαν νόμιμη ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα...Οι ομάδες αυτές, είναι η Κόρινθος και ο Ολυμπιακός Χερσονήσου από το Νότιο όμιλο! Ο πρόεδρος των Κορινθίων Σωτήρης Μαυρονάσιος κλήθηκε και βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ ο πρόεδρος των Κρητικών Κώστας Παπαδάκης απάντησε πως ούτε κλήση έχει δεχθεί η ΠΑΕ, ούτε και η ομάδα ενδιαφέρεται και πολύ για το θέμα μιας που έχει ήδη υποβιβαστεί στη Δ Εθνική...
Η ΕΠΟ όμως μόλις ανακοίνωσε πως ανακαλούνται τα δελτία 4 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Κόρινθος και 6 ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Χερσονήσου καθότι οι μεταγραφές τους τον Ιανουάριο έγιναν με πλαστά πιστοποιητικά!

Εν τω μεταξύ..έπεται και συνέχεια στο θέμα των πλαστών πιστοποιητικών!
Η Καλλονή στο Βόρειο όμιλο έκανε καταγγελία για πλαστή ενημερότητα και του Εθνικού Φιλιππιάδας, ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ της το μεταξύ τους παιχνίδι! Ο πρόεδρος της ομάδος της Φιλιππιάδας Θανάσης Λιόντος δηλώνει ήσυχος λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πολλές ομάδες της κατηγορίας έχουν πρόβλημα...εμείς όχι."
Η καταγγελία της Καλλονής αναστάτωσε μέχρι και τον.. Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέβαλλε τον αγώνα της Παναχαϊκής με την Αναγέννηση Επανωμής για την ανάδειξη υπερπρωταθλητή στη Γ Εθνική, αφού αν δικαιωθεί η Καλλονή, πρωταθλήτρια του Βορείου ομίλου γίνεται αυτόματα αυτή, όχι η Επανωμή!
Κοινώς...μύλος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα