Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ηρακλής: "Μας την έχουν στήσει"

Συνένευξη τύπου έδωσαν οι διοικούντες του Ηρακλή μιλώντας σε σκληρό ύφος εναντίον ΕΠΟ και ..πάντων!
Ο κ.Αρταβάνης και δήλωσε: «Δεν υπάρχει επόμενη μέρα για τον Ηρακλή, αν δεν παίξει στην Σούπερ Λίγκα. Στην ΠΑΕ εργάζονται πάνω από πενήντα άτομα που θα μείνουν στον δρόμο και φυσικά οι παίκτες που θα υποστούν ένα σοβαρό πλήγμα.

Ο αντιπροέδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Γεράνης είπε « Διαλύεται ο κοινωνικός ιστός της πόλης με την διάλυση του Ηρακλή. Τελειώνει ο Ηρακλής αν καταδικαστεί σε υποβιβασμό. Αν δεν παίξει στην Σούπερ Λίγκα, χάνει πέντε εκατομμύρια ευρώ. Το δήθεν πλαστό έγγραφο, το έστειλε ο Ηρακλής στην ΕΠΟ. Όφειλε η ΕΠΟ να ελέγξει την γνησιότητά του. Η ΕΠΟ δεν διαλύθηκε. Έδιωξε τον υπάλληλό της. Περιμένουμε η απόφαση να είναι αυτή που πρέπει να είναι για να μην πεθάνει ο Ηρακλής. Η ενέργεια του κ. Πιλάβιου στην Βουλή, έβλαψε τον Ηρακλή. Το είχαν άσο στο μανίκι και την έστησαν στον Ηρακλή. Αν δεν έριχναν τον Ηρακλή με τους φακέλους, είχαν και αυτό στο μυαλό τους. Άνθρωποι της ΕΠΟ μιλούν για όργιο παρανομιών στην ΕΠΟ. Δεν μπορούν τρεις άνθρωποι να σκοτώσουν τον Ηρακλή. Δεν θα τους αφήσουμε να το κάνουν».

«Θα κάνουμε αίτηση για να συναντηθούμε με τον Πλατινί. Έχω παίξει στη μικτή κόσμου και δικαιούμαι να συναντηθώ με τον Πλατινί. Τον Ηρακλή, τον έχουν στημένο.», είπε ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα