Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Στον εισαγγελέα στέλνει ο Ηρακλής τον Πιλάβιο!

Από το bluearena.gr
Πριν από λίγα λεπτά, ο Μιχάλης Γεράνης γνωστοποίησε την απόφαση της διοίκησης να προσφύγει στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ.

«Για όσα ακούστηκαν ζητάμε την παρέμβαση του πρωθυπουργού και ως διοίκηση του Ηρακλή θα καταθέσουμε στον εισαγγελέα έγκλιση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιου, για όλα αυτά που ειπώθηκαν και ακούστηκαν. Αυτοδιοίκητο δε σημαίνει ανεξέλεγκτο, δεν μπορεί μια ομοσπονδία να ελέγχει ανώνυμες εταιρείες. Η ΕΠΟ είναι αρμόδια να ελέγξει αν ο Ηρακλής έκανε επεισόδια και το πώς θα τιμωρηθεί. Δεν εκχωρήθηκαν αρμοδιότητες του κράτους στην ΕΠΟ", ενώ ο Γωγάκος, είπε ότι...

"Προσπάθησαν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά αλλά δεν τους βγήκε. Στη συνέχεια πήγαν στο θέμα των φακέλων, που κι εκεί όμως στριμώχτηκαν γιατί δε θα μπορούσαν να κάνουν κάτι και θα πηγαίναμε σε άνοιγμα των φακέλων. Έτσι, ο κ. Πιλάβιος πήγε στο κοινοβούλιο και είπε όσα είπε. Σε ποιόν τα λέει αυτά; Να πάει τώρα να τα πει στον εισαγγελέα να τα πει, να δούμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα