Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ποια θα είναι η τιμωρία για τα πλαστά?

Την Παρασκευή θα μάθουν οι ομάδες που έχουν θέμα με τις πλαστές ενημερότητες την τιμωρία τους..Ήδη τα έγγραφα από τον Πιλάβιο δίνοναι σήμερα στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών ώστε να προχωρήσει σε ανάκληση δελτίων..
Πάντως πάνω στο θέμα της τιμωρίας οι απόψεις διίστανται στην ΕΠΟ..Υπάρχουν φωνές που λένε πως όλοι πρέπει να τιμωρηθούν με το άρθρο 20 περί πλαστογραφίας και να τη γλιτώσουν όλοι με πρόστιμο.
Άλλοι όμως (που είναι και οι περισσότεροι και σύμφωνος φαίνεται να είναι και ο Πιλάβιος), προτείνουν να τιμωρηθούν με υποβιβασμό μόνο οι ομάδες που έχουν διαπράξει πλαστογραφία, ενώ οι ομάδες που έχουν γνήσια πιστοποιητικά αλλά εκπρόθεσμα να τιμωρηθούν μόνο με χρηματικό πρόστιμο.Τα φυσικά πρόσωπα επίσης θα διωχθούν και ποινικά.

Αν υπερισχύσει αυτή η δεύτερη γνώμη εγείρεται το εξής ερώτημα: Εφόσον όλες οι ομάδες που βρέθηκαν παράνομες, χρησιμοποίησαν παράνομα ποδοσφαιριστές στο δεύτερο γύρο, πώς είναι δίκαιο να υποβιβαστούν όσες πλαστογράφησαν, ενώ οι υπόλοιπες να τη γλιτώσουν με πρόστιμα? Αφού όλη η βαθμολογία του δεύτερου γύρου είναι ουσιαστικά διαστρεβλωμένη?

Γνώμη μας ή όλες να υποβιβαστούν ή καμία..Όχι επιλογές κύριε Πιλάβιε..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα