Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πηρούνιας: Να αναστείλει όλες τις αποφάσεις η ΕΠΟ!

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ και πρόεδρος του Εθνικού Νίκος Πηρούνιας, στην οποία καλεί την ΕΠΟ να αναστείλει όλες τις αποφάσεις της και να αποφασίσει τί ποδόσφαιρο και με ποιες ομάδες θέλει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Δυστυχώς η ΕΠΟ δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης που της αναλογεί, με συνέπεια οι επιτροπές που έχει ορίσει με τις αποφάσεις της, να δημιουργούν σύγχυση επί της ουσιαστικής έννοιας των προβλημάτων, με επιλεκτική βλάβη και όφελος σε διάφορες ομάδες.

Η πλειονότητα των προβλημάτων έχει γιγαντωθεί με τη διακριτική, μεροληπτική απόφαση της Επιτροπής Ιδιοτητας Μετεγγραφών (ΕΙΜ) υπό τον κύριο Κουρίδη Θεόδωρο, η οποία αναιτιολόγητα και παράτυπα, αν όχι παράνομα, χαρακτήριζε την παραβατικότητα των 21 ομάδων με δόλο ή όχι αθωώνοντας ή καταδικάζοντας κατά το δοκούν.

Θα έπρεπε, εφόσον η ευθύνη της έκδοσης δελτίων είναι καθ’ ολοκληρίαν της ΕΙΜ, να είχε διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος της και επιπλέον αντικατάσταση όλης της επιτροπής με αποφάσεις ίδιες για όλες τις παραβατικές ομάδες και παραπομπής στις πειθαρχικές επιτροπές (π.χ. ποινές για ανάκληση των δελτίων μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, υποτιμούν τη νοημοσύνη των πάντων και γελοιοποιούν την εικόνα του ποδοσφαίρου).

Τα σοβαρά θέματα της δυσφήμησης θα μπορούσε και είχε τη χρονική ευκαιρία να τα παραπέμψει μόνον ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Η αστειότητα των μπαράζ, πέραν των ημερομηνιών της προκήρυξης (5η Ιουλίου) χωρίς παράταση ισχύος των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και σε καύσωνα άνω των 40 βαθμών Κελσίου, περικλείει και τον κίνδυνο ασφάλειας υγείας των παικτών και πρωτοφανές γεγονός για τα τέλη Ιουλίου.

Υστατη έκκληση στον κύριο Σοφοκλή Πιλάβιο να αναστείλει τα πάντα και στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, ας αποφασίσει το ποδόσφαιρο που θέλει με τη συνδρομή της πολιτείας και με ποιες ομάδες!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα