Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Παναιγιάλειος:"Φάουλ κύριε Κούγια.."

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Παναιγιάλειος εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του Αλέξη Κούγια, που εξομοίωνε την ομάδα του Αιγίου με ομάδες όπως ο Ηρακλής ή ο Ιωνικός που έχουν επί 3 χρόνια πλαστές ενημερότητες...Οι Αιγιώτες θεωρούν πως η περίπτωσή τους είναι πανομοιότυπη με την Παναχαϊκή και πρέπει να δικαιωθούν και αυτοί όπως και οι Πατρινοί..

Αποσπάσματα από την ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κ. Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, την Τρίτη το απόγευμα, υπέπεσε -πιθανότατα κατά λάθος- σε ένα… φάουλ εις βάρος του Παναιγιαλείου.

Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι η μόνη παθούσα (η Παναχαϊκή) και δεν έχω καμία σχέση για όσους έγραψαν ότι έγινε χάρη η αθώωση, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καθόρισε την τύχη της Παναχαϊκής. Δεν έχει σχέση με Ηρακλή και άλλων στη Γ’ και δικαίως θα υποβιβαστούν. Αυτές δεν είχαν πληρώσει ποτέ. Ο Ηρακλής χρωστάει 7 εκατομμύρια, ο ΟΦΗ, ο Παναιγιάλειος, ο Εθνικός και ο Ιωνικός, επί 3 χρόνια πλαστές, η Ηλιούπολη δεν έχει πληρώσει ποτέ…»

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου θα ήθελε να υπενθυμίσει στον κ. Αλέξη Κούγια, ότι η υπόθεση του αιγιώτικου συλλόγου δεν έχει απολύτως καμία ομοιότητα με τις υποθέσεις των συλλόγων που αναφέρθηκε, σε αντίθεση με την υπόθεση της ομάδας του, η οποία είναι πανομοιότυπη με αυτή του Παναιγιαλείου. Και προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωσης όλων, ο Παναιγιάλειος ταλαιπωρείται λόγω της πλαστής ενημερότητας του Ιανουαρίου του 2001 και όχι επειδή είχε πλαστές ενημερότητες επί τρία χρόνια, όπως λανθασμένα ανέφερε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα