Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τόρης: Δεν κινδυνεύει ο Ολ. Βόλου

Τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κινδυνεύει με τιμωρία για την υπόθεση των στημένων αγώνων εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Τόρης, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχει σχεδιασμός για 1-2 μεταγραφές ακόμη ανάλογα με την πορεία στο Europa League.
"Εχουμε πορεία μέχρι να υπάρξει η τελική απόφαση. Η ομάδα δεν επηρεάζεται. Πετύχαμε μια ιστορική πρόκριση. Θα αντιμετωπίσουμε μια άλλη ομάδα, και θα περάσουμε και αυτήν", είπε για την υπόθεση των στημένων, ενώ σχετικά με το αν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός Βόλου τόνισε:
"Ζούμε στην Ελλάδα, είναι χώρα σεναρίων. Πρέπει όμως αυτά τα σενάρια να αποδειχθούν. Δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός Βόλου και ούτε πρόκειται να κινδυνέψει. Η ομάδα συνεχίζει το έργο της. Εμείς θα πάμε για να νικήσουμε στο Λουξεμβούργο και μετά θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας".
Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό είπε πως " δεν πουλήσαμε κανέναν βασικό παίκτη, αντίθετα με άλλες ομάδες που πούλησαν για να επιβιώσουν. Κάναμε κάποιες μεταγραφές. Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφές μας. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των αγώνων στο Europa League και υπάρχει σχεδιασμός για 1–2 μεταγραφές ακόμη".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα