Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ηλιούπολη-Λεβαδειακός και Διαγόρας-Ατρόμητος

Η εφημερίδα «Καθημερινή»δημοσίευσε χθες ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με δυο έγγραφα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία που αφορούν τους "ύποπτους" κατά Ουέφα αγώνες μεταξύ Ηλιούπολης-Λεβαδειακού και Διαγόρα-Ατρόμητου.

Ηλιούπολη-Λεβαδειακός: Η εταιρεία Expekt έριξε σταδιακά την απόδοση του Λεβαδειακού στο 1.30 από το 2.35 κάτι που σημαίνει εμπιστοσύνη στη νίκη του Λεβαδειακού που δεν δικαιολογούνταν από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας της Βοιωτίας. Εκτός αυτού, το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίαζε από τους Ασιάτες μπουκμέικερ, γεγονός που επέτεινε τις υποψίες, σε συνδυασμό με τον ασυνήθιστα υψηλό τζίρο του αγώνα (είχε ανέλθει στις 167.128 ευρώ, την στιγμή που ο μέσος όρος σε τέτοια παιχνίδια ήταν γύρω στις 18.000 ευρώ. Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και το γεγονός ότι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Ηλιούπολης και η νίκη του Λεβαδειακού έδινε μόλις 2.75 ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις η νίκη της ομάδας που βρίσκεται πίσω στο σκορ μπορεί να φτάσει στο 7.80. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε τελικά με 2-4 υπέρ των Βοιωτών.

Διαγόρας-Ατρόμητος:Η πτώση του διπλού του Ατρομήτου σε διάφορες εταιρίες από το 2.24 στο 1.31 και το «άνοιγμα» του παιχνιδιού στην Ασία την ημέρα του αγώνα θεωρούνται ύποπτα για τους ανθρώπους της UEFA, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα της Ρόδο έχει οικονομικά προβλήματα.Ο στοιχηματισμός ήταν και σ’ αυτό το παιχνίδι ασυνήθιστα μεγάλος, καθώς το ποσό που πονταρίστηκε ξεπέρασε τις 650.000 ενώ συνήθως ο μέσος όρος είναι 110.000 ευρώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα