Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Φωκικός: Παράνομο το μπαράζ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φωκικού με την οποία χαρακτηρίζει παράνομο τον ορισμό αγώνα μπαράζ,και απειλεί πως θα κινηθεί νομικά, μιας που άλλα προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ Φωκικός:
«Βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος Γ' Έθνικής, περιόδου 2010-2011, «οι ομάδες που θα καταλάβουν την 2η και 3η θέση της βαθμολογίας εκάστου ομίλου, θα απαρτίσουν γκρούπ 4 ομάδων με διεξαγωγή αγώνων play off, με παιχνίδια εντός και εκτός έδρας σε 6 αγωνιστικές, οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση. Η οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων γίνεται μετά το πέρας διεξαγωγής των play off».

Επειδή από τον Τύπο πληροφορηθήκαμε ότι, μετά από απόφαση της Ένωσης Β-Γ' Εθνικής, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ Φωκικού και Ηρακλή Ψαχνών, θεωρούμε ότι, αυτό αντίκειται στον κανονισμό αγώνων και στην προκήρυξη που εκρίθηκε από ΕΠΟ και ΕΕΠ.

Θα κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης και με κάθε νόμιμο μέσο θα διεκδικήσουμε την εφαρμογή των κανονισμών.
Η επιλογή παιχτών –προπονητη κτλ, για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, πρέπει να γίνεται καθαρά με κριτήρια της όλης αγωνιστικής περιόδου και των στόχων που έχει κάθε ομάδα και όχι για ένα μόνο παιχνίδι, αν αυτό λέγεται μπαράζ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα