Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Προβληματισμένη η πολιτεία με το ποδόσφαιρο

Δηλώσεις στον Sentrafm έκανε χθες ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, δηλώνοντας πως μέχρι το τέλος Αυγούστου η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να λάβει μέτρα για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υφυπουργού:

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υπάρχουν προβληματισμοί αν πρέπει να ξεκινήσει υπό αυτές τις προϋποθέσεις το πρωτάθλημα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ήδη φαινόμενα αθλητικής βίας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόφαση (σ.σ. της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα), υπάρχει το κοινό αίσθημα ότι δεν υπάρχει στους θεσμούς του ποδοσφαίρου η βούληση ή η ικανότητα να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον εξυγίανσης.

Θα είναι δυσκολότερη η εξασφάλιση ασφαλών όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά όταν προστεθεί η αίσθηση ότι παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα - μαϊμού, αφού μετά την αποκάλυψη των πρόσφατων σκανδάλων επαναλαμβάνω ότι τα όργανα διοίκησης του ποδοσφαίρου δεν τολμούν ή δεν μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Τουλάχιστον από την δική μας πλευρά θα τεθεί και ελπίζω ότι το υπόλοιπο πλαίσιο των αποφάσεων της Πολιτείας το οποίο θα ανακοινωθεί μέχρι τέλους του μήνα θα καθησυχάζει ή θα δημιουργεί μια άλλη αίσθηση που θα αμβλύνει αυτή την ανησυχία».

Τέλος κατέληξε πως: «Δεν έχει προκύψει ακόμα η συζήτηση για αναβολή του πρωταθλήματος σε κυβερνητικό επίπεδο»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα