Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ανησυχούν Φωκικός, Ηρακλής Ψαχνών

Η απόφαση για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα δημιουργεί δεδικασμένο στην υπόθεση των στημένων αγώνων που είναι απλά η αφαίρεση βαθμών και όχι ο υποβιβασμός. Με αυτή τη λογική ασφαλώς, όσο και αν φαίνεται σκανδαλώδης για κάποιους, πρέπει να παραμείνει στη Φούτμπολ Λιγκ και η Ηλιούπολη..Όπερ 4 ομάδες να υποβιβαστούν από τη Φούτμπολ Λιγκ..Με συτό το δεδομένο, το μπαράζ που είχε οριστεί μεταξύ Φωκικου και Ηρακλή Ψαχνών για την κατάληψη της 5ης προνομιούχου θέσης του πρωταθλήματος, το πιθανότερο να μην διεξαχθεί ποτέ!

Οι άνθρωποι του Φωκικού και του Ηρακλή Ψαχνών, μετά την ένσταση που κατέθεσαν για αντικανονική συμμετοχή της Καλλιθέας, σκέπτονται(σε περίπτωση που δικαιωθεί η Ηλιούπολη), να καταθέσουν νέα ένσταση για κανονική διεξαγωγή των πλέι οφ στη Φούτμπολ Λιγκ 2, με τη συμμετοχή Βύζαντα Μεγάρων και Καλλονής, όπως προέβλεπε η προκύρηξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2!
Όλα θα κριθούν βέβαια από την οριστική απόφαση για Ηλιούπολη αλλά και ενδεχόμενη αθωωτική απόφαση για κάποιον από τους Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιωνικό, Τρίκαλα που έχουν καταθέσει επίσης έφεση στην πρωτόδικη απόφαση του υποβιβασμού τους, οπότε οι ομάδες της Άμφισσας και της Εύβοιας απλά αναμένουν τις εξελίξεις...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα