Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Θεοδωρίδης:"Κάνανε μαμουνιά!"

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 και υποστήριξε πως η ομάδα των Σερρών πρέπει να συνεχίζει να παίζει στη Σούπερ Λιγκ γιατί έγινε..μαμουνιά με την απόφαση για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, όπως είπε χαρακτηριστικά!

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Θεοδωρίδη:

Για το γιατί καταθέτει την προσφυγή η ομάδα του, σχολίασε: «Ο Πανσερραϊκός καταθέτει αίτηση αναίρεσης για κακοδικία. Δε το ζητάει μόνο ο Πανσερραϊκός, όλη η Ελλάδα το ζητάει γιατί πιστεύει ότι έγινε «μαμουνιά», να μην το πω αλλιώς. Έχουμε έννομο συμφέρον αλλά μετά την απόφαση που βγήκε για τον Ιωνικό μπορούν να προσφύγουν και φίλαθλοι και μέτοχοι και όποιος προσβάλλεται από αυτή την απόφαση».

Για το αν πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα, τόνισε: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι φέτος δεν έπρεπε να έχουμε ποδόσφαιρο. Έπρεπε να έχει σταματήσει μετά από αυτά που έγιναν και ακούγονται. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ξεκινάμε στις 27, με ποιο σκεπτικό; Για να κατοχυρωθούν κάποιοι και να λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα;»

Όσο για το γιατί επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα που κατακρίνει, όπως αυτό της Super League, επισήμανε: «Εμείς το δικαιούμαστε. Μας έχουν μπλέξει μέσα στις κασέτες ακούγονται ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα και φαίνεται ότι όλο το χρόνο δούλευαν εις βάρος μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα